next prev (Gå til forrige/neste prosjekt)

Enebakkveien 117 - Kroghsrud Invest

Ferdigstilt Desember 2008

Om prosjektet

Det tidligere Luxo bygget hadde et stort banner på fasaden over lang tid som viste "50 -2000m2 ledig". Vi synes bygget fra 1963 hører til på "Top of the Pops" i Oslo. Bygget er nå fullt utleid.

Ønsker

Å leie ut på langsiktige og større kontrakter ved å synliggjøre byggets fabelaktige beliggenhet, arkitektur og materialer.

Løsning

Fargerik og synlig skilting utvendig og innvendig. Ny inngangsdør og spesiallagede dørhåndtak. Lars Fiske har tegnet inn både fortiden og fremtiden i to inngangspartier. Anna Norvell har lagt fantastiske farger på noen av de arkitektoniske detaljene i bygget, og malingen er supplert med belysning av beste kvalitet. Om prosjektet sier hun: "I utsmyckningen av trappuppgångarna på Enebakkveien 117 var min tanke att med hjälp av färg synliggöra arkitekturen. Målet var att få färg och rum att fungera tillsammans som en abstrakt målning i tre dimensioner, där rytm och komposition förändras beroende på vart betraktaren står eller går i rummet. En utsmyckning som skapar rymd och ljus istället för att dominera och ta plats."

Tilbake til prosjektene